Een gratis proefles? Neem contact op

Company fit

VDL Fitness Sliedrecht biedt ook fitness aan bedrijven aan, zodat medewerkers voordelig kunnen sporten. We bieden verschillende Company Fit-pakketten aan, zoals vrije fitness en bootcamp. Hiernaast organiseren wij ook activiteiten ten behoeve van teambuilding of introductiedagen voor werkgevers, verenigingen en scholen.

Gabin vallet J154nEkpzlQ unsplash

VDL Fitness Sliedrecht biedt ook fitness voor bedrijven aan, zodat medewerkers voordelig kunnen sporten en jij als aantrekkelijk werkgever ook geniet van de (belasting) voordelen. Fitte en vitale medewerkers zorgen namelijk voor een lager verzuim waarmee een flinke kostenbesparing gepaard gaat en een hogere productiviteit. 

Medewerkers kunnen met elkaar sporten in een kleinschalige fitnessruimte waarbij begeleiding wordt geboden door een gecertificeerd instructeur/Personal Trainer. 

Ook organiseren we activiteiten ten behoeve van teambuilding en introductiedagen voor werkgevers, verenigingen en scholen. Ben je hiernaar opzoek, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

Gabin vallet J154nEkpzlQ unsplash

Naast bovenstaande verzorgen we ook sportieve teamuitjes en introductiedagen voor bedrijven of scholen. Een sportieve activiteit of het teamuitje combineren met een vergadering op locatie en/of afsluiten met een hapje en drankje behoren ook tot de mogelijkheden.

Gratis proefles?

Wil jij binnenkort gaan sporten, maar weet je nog niet precies wat? Kom gratis proefsporten! Kosteloos een impressie opdoen en bekijken of sporten bij VDL Fitness wat voor jou is!