Over ons

Zoek jij een gezellige, laagdrempelige, kleinschalige sportschool in de regio Drechtsteden waar jij je thuis voelt? Een omgeving waar de juiste aandacht en begeleiding wordt aangeboden? Dan is VDL Fitness Sliedrecht de sportschool voor jou.

Bij VDL Fitness Sliedrecht vinden we persoonlijke aandacht, de juiste begeleiding en betrokkenheid belangrijk. Word jij lid, dan vindt allereerst een intake plaats waarbij eventuele persoonlijke doelen besproken worden. Ook ontvangen alle leden persoonlijke fitnessschema’s afgestemd op de behoefte, doelen en lichaamsbouw van de klant. Ook na deze intake verliezen wij onze leden niet uit het oog. Zo is er altijd een gecertificeerd fitnessinstructeur/Personal Trainer aanwezig in de fitnessruimte om onze leden te begeleiden bij de juiste uitvoering van oefeningen en te coachen.

Bij VDL Fitness Sliedrecht werken we met een divers aanbod aan nieuwe apparatuur en materialen in een kleinschalige omgeving. Zelf maak je de keuze of je je wilt richten op cardio, krachttraining of een combinatie van beide.

Sportschool Sliedrecht fitness